Vores hunde / Tæver

Tæver

 

Jackie

Jackie er blevet 13 år, og har haft 4 kuld hvalpe. Jackie er en dejlig mild tæve med et godt temperament, som hun giver videre til sine hvalpe. Jackie skal ikke have flere hvalpe, nu skal hun det hun elsker allermest nemlig udstilles. Hun elsker at være på udstilling. Ja så skal hun være reservemor og mormor til de kommende hvalpe, der kommer her hos Kennel Madsen's.
Jackie er ikke født med stamtavle, hun blev indmønstert 9 oktober 2011.
 
Jackie BIR i Aalborg, 4 måneder efter sit første kuld hvalpe.
Jackier blevet 10 år og stiller dermed i Veteran klassen, og hun elsker stadigvæk at udstille. Hun blev i 2017 HC ANDERSEN's Veteran Vinder, er mega stolt af den ældre dame. I Odense hvor hun vandt, var hun omkring de 9½ år gammel. Hvis hun stadigvæk er glad for at blive udstillet, bliver hun ved lige så længe det drive er der. Tror ikke det forsvinder.
 
Jackie 7½ år gammel og i stor form. Foto: Vanja Söderberg.
 
Jackie 16 måneder.
 

Madsen's Baronesse Bella

Bella som hun hedder til daglig er datter af Jackie og Nydningen's Ditlev, en dejlig mild tæve som sin mor. Hun er lidt mere til ballade og leg med de andre hunde, end hendes mor er. Men Bella er jo heller ikke så gammel, så det er klart nok. Bella er fra den 28/9 - 2012. Bella har klaret sig godt på udstillingerne indtil videre, nu må vi se hvordan det kommer til at gå i fremtiden.
 
Bella 6-7 måneder efter sit første kuld hvalpe. Foto: Vanja Söderberg.
Foto: Vanja Söderberg.
Foto: Vanja Söderberg.
Bella 5-6 uger.

 

Madsen's Herlig Hilda aka Sofia


Sofia er efter vores Bella og Woody, hun er det nyeste skud på stammen. Hun er en sød lille dame, der ben i næsen på hende men ikke for mange. Hun vil deltage på en del udstillinger næste år, så hun vænner sig til det. Og komme med til ringtræning, måske også engang hvalpe træning. Hun elsker mennesker og børn, hun har en hel masse charme. Der kommer mere om Sofia, jo ældre hun bliver.
Sofia blev i 2016 Nordisk Junior Vinder i Herning, er meget stolt af hende.
 

 
 

Madsen's Josefine Dressed In Brown 
Fine er den yngste vi har, hun bliver 2 år den 21.10.2021. Fine er en aktiv hund, hun leger meget gerne med især mormor Bella. Fine laver mange sjove ting i løbet af dagen, nogen mere halsbrækkende end andre. Men hun er også en kærlig og dejlig hund, som vi alle elsker.