Vores hunde / Hanner

Hanner

Her kommer de hanner til at være vi har på foder, hannerne bor ikke her da vi har tæver og kun må have 4 hunde her.

Fjellalunda's Woody.
Er en dejlig chokolade farvet hanhund vi har hentet fra Sverige, han har dansk far. Woody er god til både hanner og tæver, tror alle hunde er søde og rare. Hvis de siger fra, så kan han ikke helt forstå de ikke vil lege. Woody er meget mor syg, skal lige se fremmed an. Når de er set an, så er han den største kæle gris der findes. Woody vil blive udstillet en del, så må vi se hvordan det går og om det er noget for den dejlige dreng. Woody er født den 12/7 - 2012. En dejlig mild hanhund, han er ikke ret stor. Woody blev Dansk Champion på Udstillingen i Herning sidste år, samme dag blev han også Dansk Vinder 2014. Sidst i November på DSKG's juleudstilling, blev han Årest Han 2. Er så stolt af min svenske lille choko dreng.
Woody er blevet far til 10 kuld hvalpe, jeg forbeholder mig retten til at sige nej til henvendelser på Woody.

Woody bor hos fodervært i Løgstør, har fornyligt flyttet sammen med Adorados Bombadil aka Saxo.

Woody 11 år gammel.

HD A.
PLL FRI.

Foto: Vanja Söderberg.
Foto: Vanja Söderberg
Foto: Vanja Söderberg
 
Adorados Bombadil aka Saxo.
Saxo er en dejlig nem og legesyg hund, der ikke står stille ret længe og især ikke til at få tage billeder. Han kan med mange hunde. Saxo bor ved fodervært her i Jylland.
Saxo var til eksteriørbedømmelse for dommer Annette Bystrup, og fik en masse rosende ord og en Excellent og derved er han avlsgodkendt.
Hun sagde bla wow sikke et dejligt intenst blik med smukke øjne, wow flotte tænder i godt saksebid. Han er godt vinklet i det hele, skulle hun sige noget måtte han gerne tage lidt på men han var ikke tynd, bare lige lidt mere masse. Men det kommer med alderen han er kun lige 2 år.
Han er godt gående fra alle vinkler, god lige og stærk ryg. Flot trekant formaet hoved med veludfyldt kinder, vel defineret stop.
Han er 36-37cm høj.

Håber han kommer i avl i DK, da hans aner ikke rigtigt er til stede i dk pt. Så han er vigtigt nyt blod til racen.

Saxo har lavet et kuld hvalpe.

HD B.
PLL FRI.

Foto: Vanja Söderberg.
 
Foto: Vanja Söderberg