Vores hunde / Tidligere hunde

Tidligere hunde

Jackie
Jackie blev den 29/6 til den smukkeste stjerne på himlen, hun skulle herfra med værdighed. Hun kom herfra af alderdom. Hendes demens gjorde hun kunne gå hvileløst rundt i flere timer ad gangen, både dag og nat var det. Hendes gigt var osse forværret. Det var hendes tid. Sov sødt Jackie vi skylder dig alt, du var super på alle plan. Der kan læses mere om det under nyheder.

Jackie er blevet 13 år, og har haft 4 kuld hvalpe. Jackie er en dejlig mild tæve med et godt temperament, som hun giver videre til sine hvalpe. Jackie skal ikke have flere hvalpe, nu skal hun det hun elsker allermest nemlig udstilles. Hun elsker at være på udstilling. Ja så skal hun være reservemor og mormor til de kommende hvalpe, der kommer her hos Kennel Madsen's.
Jackie er ikke født med stamtavle, hun blev indmønstert 9 oktober 2011.

Jackie BIR i Aalborg, 4 måneder efter sit første kuld hvalpe.
Jackier blevet 10 år og stiller dermed i Veteran klassen, og hun elsker stadigvæk at udstille. Hun blev i 2017 HC ANDERSEN's Veteran Vinder, er mega stolt af den ældre dame. I Odense hvor hun vandt, var hun omkring de 9½ år gammel. Hvis hun stadigvæk er glad for at blive udstillet, bliver hun ved lige så længe det drive er der. Tror ikke det forsvinder.
 
Madsen's Josefine Dressed In Brown
Fine fik fred og tog alt for tidligt herfra den 29/6, efter kort tids alvorlig sygdom.(Kræft) Fine og Jackie tog rejsen sammen. Fine fik alt for kort tid her hos os, vi savner dem begge sindsygt meget. Fine var en dejlig hund på alle områder, hun kunne være en dejlig kæle hund, hun kunne osse være den der gik forrest for at gø af dem der kom osv. Eller give de andre lidt tæsk kun for sjov, lave mærkelige ting vi grinte af. Sov sødt lille Fine, du var en smuk smuk gårdhund både indeni og udenpå.

Fine er den yngste vi har, hun bliver 2 år den 21.10.2021. Fine er en aktiv hund, hun leger meget gerne med især mormor Bella. Fine laver mange sjove ting i løbet af dagen, nogen mere halsbrækkende end andre. Men hun er også en kærlig og dejlig hund, som vi alle elsker. 
 
Adorados Isildur aka Marco.
Måtte akut aflives, da han efter hans 3 operation på 6 måneder ikke kunne tisse ej heller lægges et kateter.
Han var for skadet allerede inden første operation, og det virkede til han var på rette vej. Men det var han altså ikke, vi er meget påvirket af og skulle af med ham på den måde især den nye fodervært var/er meget påvirket.
Han lever videre i hans afkom, som heldigvis er og kommer en del i avl af.

Ære være dit minde Marco, hvil i fred aller skønneste Marco.

Håber Jackie og Fine har taget godt i mod dig deroppe.

Trods alt du har været igennem, var du altid en glad dreng. Du har avlet dit gode sind og smukke ydre videre i dine afkom.

Kærlig hilsen
Os her ved Kennel Madsen's og deres foderværter.