Kontakt os her igennem på telefon eller mail:
Familien Madsen
Ringparken 22
9800 Hjørring
+45 22 76 79 70
ringparken22@hotmail.com 

ALLE HVALPE I DETTE KULD ER AFSAT, kunne man tænke sig en hvalp fra Kennel Madsen's. Er der tidligst hvalpe start 2024, skriv eller ring så får i en snak eller skriv.

 

Hvalpe

Hvalpe:
Nye billeder af hvalpene 6½ uge gammel.

Madsen's Labre Larve Lilli.
 
 
 
Madsen's Lando Norris.
 
 
 
 
Madsen's Lise Nørgaard.
 
 
 
Madsen's Lækre Lexie.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvalpe:
Adorados Zana aka Carli fødte 4 hvalpe den 6/1 - 2023.
Det blev til 3 tæver og 1 han. 2 tæver stumphalet, meget korte stumper. En han og en tæve langhale. Alle hvalpe er 3 farvet sorte.
De er søde dejlige, tillidsfulde og frække hvalpe, lige som de skal være. Lige nu mangler der 2 tæver at finde nye familier.
De ser super fine ud alle 4, nogle vejer lidt mere end de andre. Men sådan er det i den alder. De tager super fint og meget på, mor Carli passer dem super godt. De er begyndt at komme ud i stuen, hvilket de nyder rigtigt meget. De går selv i hvalpegården og beder om at komme i hvalpekassen når de vil sove. De blev 4 uger igår den 3/2.Efter DK19179/2019 Adorados Bombadil og DK21878/2021 Adorados Zana aka Carli.

Adorados Bombadil aka Saxo.
Saxo er en dejlig nem og legesyg hund, der ikke står stille ret længe og især ikke til at få tage billeder. Han kan med mange hunde. Saxo bor ved fodervært her i Jylland.
Saxo var til eksteriørbedømmelse for dommer Annette Bystrup, og fik en masse rosende ord og en Excellent og derved er han avlsgodkendt.
Hun sagde bla wow sikke et dejligt intenst blik med smukke øjne, wow flotte tænder i godt saksebid. Han er godt vinklet i det hele, skulle hun sige noget måtte han gerne tage lidt på men han var ikke tynd, bare lige lidt mere masse. Men det kommer med alderen han er kun lige 2 år.
Han er godt gående fra alle vinkler, god lige og stærk ryg. Flot trekant formaet hoved med veludfyldt kinder, vel defineret stop.
Han er 36-37cm høj.
HD status: B
Saxo er heriditært fri for PLL.

Adorados Xana aka Carli.
Carli har vi været så heldige at få fra Adorados Kennel i Sverige, Carli er barnebarn til vores Jackie. Så vi får noget af eget blod tilbage som vi i den grad mangler, da vi jo har sagt farvel til bla Jackie og Josefine.
Carli er en dejlig glad og nem hund, hun er meget lærenem og elsker at lave tricks. Hun elsker at være med hvor vi er, lege, grave i haven, løbe stærkt, snuse efter mad osv, putte i sofaen og helst oven på en og blive nusset. Lige som det skal være. Carli syntes ikke det der udstilling er det store hit, det kan være det kommer.
Carli er PLL testet og er fri.

Madsen's Labre Larve Lilli.
 
 
Madsen's Lise Nørgaard.
 
 
Madsen's Lækre Lexie.
 
 
Madsen's Lando Norris.