Vores hunde / Tæver

Tæver

Madsen's Baronesse Bella aka Bella
Bella er glad for alt og alle, hun er en meget glad og nem hund. Hun har været udstillet en del gang, hun mangler det berømte sidste cert. Vi håber hun kan få det, det ville være meget meget stort.
Bella elsker vand og især hvis det kommer direkte fra haveslangen, hun er som lidt ældre begyndt at grave en del. Men det er jo en racetypisk ting. Bella er også en meget racetypisk gårdhund, en lille gårdhund er hun.
Bella er mor hund, ikke sært Bella er min hund.
 
Foto: Vanja Söderberg
Foto: Vanja Söderberg
Foto: Vanja Söderberg
 
 
Madsen's Herlige Hilda aka Sofia
Sofia er en dejlig tæve, meget racetypisk tæve. Hun er god som dagen er lang, hun skal se folk an som tider. Andre går hun lige til. Sofia er en glad hund, der elsker at lave det vi gør. Elsker nok mest at blive kløet, og det er en opgave man aldrig bliver færdig med.
Hun har været en del på udstilling, og i 2016 blev hun på udstilling i Herning NORDISK JUNIOR VINDER 2016. Det var virkeligt stort for os, Sofia er nok ligeglad. Hun gør hvad jeg siger i ringen, bare hun er med os så er hun sådan set lige glad med at komme i ringen. Derfor udstilles hun ikke så meget mere.
Sofia er selvlært terapi hund især for vores søn som er autist og har ADHD, når han er urolig så kommer hun og ligger på eller ved siden af ham. Hun er uden tvivl sønnens hund.
Sofia er mor til vores J-kuld, om hun får flere ved jeg ikke endnu. Sofia bliver 6 år den 3/9 2021.