Vores hunde / Tæver

Tæver

Madsen's Baronesse Bella aka Bella
Bella er glad for alt og alle, hun er en meget glad og nem hund. Hun har været udstillet en del gang, hun mangler det berømte sidste cert. Vi håber hun kan få det, det ville være meget meget stort.
Bella elsker vand og især hvis det kommer direkte fra haveslangen, hun er som lidt ældre begyndt at grave en del. Men det er jo en racetypisk ting. Bella er også en meget racetypisk gårdhund, en lille gårdhund er hun.
Bella er mor hund, ikke sært Bella er min hund.

PLL FRI.

Bella er pensioneret i avl.
 
Foto: Vanja Söderberg
Foto: Vanja Söderberg
Foto: Vanja Söderberg
 
 
 
 
 
 
 
 
Madsen's Herlige Hilda aka Sofia
Sofia er en dejlig tæve, meget racetypisk tæve. Hun er god som dagen er lang, hun skal se folk an som tider. Andre går hun lige til. Sofia er en glad hund, der elsker at lave det vi gør. Elsker nok mest at blive kløet, og det er en opgave man aldrig bliver færdig med.
Hun har været en del på udstilling, og i 2016 blev hun på udstilling i Herning NORDISK JUNIOR VINDER 2016. Det var virkeligt stort for os, Sofia er nok ligeglad. Hun gør hvad jeg siger i ringen, bare hun er med os så er hun sådan set lige glad med at komme i ringen. Derfor udstilles hun ikke så meget mere.
Sofia er selvlært terapi hund især for vores søn som er autist og har ADHD, når han er urolig så kommer hun og ligger på eller ved siden af ham. Hun er uden tvivl sønnens hund.
Sofia er mor til vores J-kuld, om hun får flere ved jeg ikke endnu. Sofia bliver 6 år den 3/9 2021.

Heriditært PLL fri.

Sofia er pensioneret i avl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adorados Xana aka Carli
Carli har vi været så heldige at få fra Adorados Kennel i Sverige, Carli er barnebarn til vores Jackie. Så vi får noget af eget blod tilbage som vi i den grad mangler, da vi jo har sagt farvel til bla Jackie og Josefine.
Carli er en dejlig glad og nem hund, hun er meget lærenem og elsker at lave tricks. Hun elsker at være med hvor vi er, lege, grave i haven, løbe stærkt, snuse efter mad osv, putte i sofaen og helst oven på en og blive nusset. Lige som det skal være. Carli syntes ikke det der udstilling er det store hit, det kan være det kommer.
Carli er PLL testet og er fri.