Hvem er vi?

Hej jeg hedder Anne Mette, jeg er gift med Jesper sammen har vi den halv store dreng Malte. Malte og Anne Mette vi er begge autister og har adhd, normalt til godt begavet. Vores hunde spiller en vigtig rolle i vores hverdag, de beroliger os når det er nødvendigt.

Vi deltager hele familien i vores opdræt, det gælder luftning, leg, hygge og udstilling. 

Vi har et lille hyggeligt opdræt af Dansk/Svensk Gårdhund, med sundt temperament som det vigtigste. Vi bestræber os på at avle racetypiske og sunde gårdhunde med et godt temperament.

Her er hundene hvor vi er, det er både seng, sofa osv. Gårdhunden er hvor mennesket er, de er knyttet meget til os. Her i huset har vi hver vores stortset, dog er to af dem meget mor hunde.

Vi har altid haft gårdhunde, på et tidspunkt havde vi faktisk 4 generationer her i huset det var meget specielt. Nu har vi 3 hunde, som alle er i familie. En mor(Bella) og datter(Sofia), så deres niece(Bella's) og kusine(Sofia's).

Valget på det skulle være gårdhunden var ikke så svær, vi ville have en aktiv, sjov, trofast, loyal, lærenem og putte hund. Hvilket gårdhunden helt opfylder.