Nyheder

Hvalpe:
Der er 1½ til 2 års ventetid på en hvalp herfra, der er pt en meget lang venteliste. Der kan dog springe nogle fra, da de er skrevet op flere steder.
Vi har begge to opdrætteruddannelsen, dejligt det er overstået.
 
Jesper tager opdrætter uddannelsen her sidst i februar, nu er har jeg jo også fået ham til at stille en af pigerne. Det er ikke nemt at gå med to på en gang i en udstillingsring. Og han gør det godt sammen med Bella.
 
 
Vi har måttet træffe en meget svær beslutning, men gør det for Woody's skyld. Vi har valgt at sætte Woody på foder, da han er meget påvirket når der er løbetider her i huset.
 
Vi ønsker Woody held og lykke i det forhåbentlige nye hjem, elsker dig din dejlige chokolade bamse.
Madsen's Elvira Madigan var til udstilling i weekenden og det gik rigtigt godt, hun blev BIR Junior, BIG Junior (altså bedste junior i gruppe 2).
 
 
 
Den 12 april var Madsen's Dustin Hoffman til sin første udstilling i Varberg, og det gik rigtigt godt.
Han fik excellent, CK, Bedste han 1, Cert og til sidst BIM. Tak til AnnLouise Svensson og Vanja Söderberg for at i udstiller ham, er så stolt af min Morris dreng.
Foto: venligst udlånt af Vanja Söderberg og Annlouise Svensson.
 
Madsen's Dustin Hoffman aka Morris.
 
 
 
 
Fjellalunda's Woody blev Årets Han 2, i Dansk/Svensk Gårdhundeklub. Det kom som en meget store overraskelse, det havde jeg slet ikke tænkt på kunne være muligt eller tænkt tanken overhovedet. Men hvor er det fedt, at han fik den titel også min dejlige lille Chokoladebamse. Det fik han på årets sidste udstilling, juleudstillingen i DSGK...
 
Fjellalunda's Woody er nu efter weekendens udstilling i Herning ny Dansk Champion, han fik CERT lørdag og søndag.
Lørdag blev han tilmed 2 bedste han, han fik Excellent med CK og vinder af Åbenklasse hanner.
Søndag fik han Excellent med CK, 1 vinder af åbenklasse, 1 bedste han med CERT, og ny Dansk Champion og Dansk Vinder 2014. 2 titler på en dag, det må man sige at være mere end godkendt. Er stolt af Woody, han er en rigtig god dreng. Han spiller ikke med musklerne overfor de andre hanner eller noget, han har et super temperament.
 
Har dette vagt jeres interesse så kontakt mig gerne, på telefon:
+45 22 76 79 70 eller på: ringparken22@hotmail.com.
Så vil jeg svare hurtigst muligt...