Nyheder

Den 29/6 har himlen fået 2 nye stjerner, den ene af alderdom den anden efter kort tids alvorlig sygdom der ikke kunne helbredes.

Jackie har levet et langt og godt liv, Jackie er som mange ved født uden stamtavle. Hun var så heldig at komme til indmønstring hele to gange. Den sidste blev hun fundet racetypisk nok til stamtavle og avl, Jackie har gjort det godt i alt det hun har lavet. Hun har altid været en glad hund, og en hund med super godt sind. Hun vandt lidt på udstillinger, men mest af alt elskede hun at være på udstilling. Og ja hun elskede det virkeligt, jeg havde håbet hun kunne have nået en enkelt udstilling mere. Men vi skal også sige stop når legen er god, hendes gigt og demens blev mere udtalt. Hun var 100% renlig til det sidste, men kunne dag og nat vandre hvileløst i flere timer i streg uden at vide hvad hun ville. Det var på tide at sige tak for denne gang, jeg/vi ved ikke hvad vi skulle have gjort uden hende. Vi skylder hende alt på hunde siden. Jackie kunne andet end udstilling, hun kunne narre alle i huset til et eller andet hun syntes det var hun skulle have eller lave. Ellers tog hun det bare selv de sidste par år, hun kunne sagtens finde på at gå på sofabordet hvis hun mente der var noget af interessant der på. Hun elskede at grave bestemt sted i haven, mor gav altid lov far sagde altid nej. Hun gravede både med poterne og bed jord totter af med munden. Der var så mange sjove ting hun lavede, jeg kunne skrive i flere dage. En dag vi alle 3 og alle 4 hunde var ude ved en sø der var indhegnet, var de 3 ældste løbet helt over på den anden side og der var pænt langt. Vi kaldte dem til os, Bella og Sofia satte i løb rundt om søen for at komme hen til os, Jackie hun hoppede da bare i søen og svømmede over til os. Jackie elskede at svømme, havet var usikkert at gøre det. Da Jackie altid kun svømmede ud af og ikke på langs af stranden, vi kunne nok få hende ind og gjorde inden hun kom for langt ud.
Jackie vi siger tak for denne gang, du har givet os så meget. Sov godt deroppe, Eddie vil tage godt imod jer begge.

Fine har efter kort tids alvorlig sygdom(kræft) fået fred, hun var ikke sig selv hun var lidt off. Og det reagerede jeg heldigvis på og ikke slog det hen som falsk drægtighed.
Det gør så ondt med Fine, os med Jackie men hun har jo levet et helt liv. Fine’s var nærmest kun lige startet.
Fine fik en meget super fin beskrivelse af Mikael Tranholm sidste år, og hans ord var men da jeg åbnede hendes mund kunne jeg græde. Han sagde underbid, dog er det ikke det hele vejen over. Det værste var at Fine selv har lavet hendes bid skævt, ved at bide i den ring i hendes halsbånd fordi som hvalp havde hun halsbånd på derhjemme. Da hun ellers var meget meget træt af og have det på, så tænkte jeg det måtte hun da bare lære. Fine kvitterede med at lave hendes bid skævt, Fine var en smuk smuk tæve hvor ikke noget sad forkert udover ja tænderne og lidt for meget på siderne men det arbejdede vi på. Den bedømmelse fik hun som 10 måneder og ½ dag gammel. Vi kom langt fra Olde mor Jackie til oldebarn Fine rent udsensmæssigt på gårdhunden.
Fine gjorde hvad Fine ville, hun lavede mange mange ting. Hun har spist alt hvad der ligger på jorden eller tygget selespænder i stykker når hun havde sele på i bilen feks. Eller spist nogle plastik spænder til et stof bur. Alt plastik åd hun engang, men det var der styr på. Alle insekter spiste hun, sidste år var det vist der smagt hun lidt or godt på bi. Det gav en tur til dyrlægen, dog var det i åbningstiden. Hun var hævet over alt og i alle åbninger, men klagede over smerte det gjorde hun ikke lige som sin oldemor aldrig gjorde. På mange måder lignede Fine sin oldemor, bare ikke så meget af udseende.
Fine kunne det hele til det sidste, men ingen tvivl om at tiden var kommet for hende at rejse videre. Ja det var det bare ikke for os, men de skal ikke holdes her for vores skyld hvis de er bedst tjent med at få fred.
Sov godt smukke lille Fine, vi vil savne dig mere end du aner. Eddie og Jackie vil passe på dig deroppe.
Jackie og Fine sov godt i smukke piger, hils Eddie deroppe.
Der ville ikke blevet svaret en masse her i, i må gerne skrive kommentarer her i. Jeg svarer hvis jeg er klar til det, håber der er forståelse for dette. Da dette ikke er en nem tid at komme igennem, er jeg/vi nød til at trække os og være os selv.
Vi skal nok komme igen.
Hilsen
Kennel Madsen’s
Jesper, Malte og Anne Mette.
Hvalpe:
Der er 1½ til 2 års ventetid på en hvalp herfra, der er pt en meget lang venteliste. Der kan dog springe nogle fra, da de er skrevet op flere steder.
Vi har begge to opdrætteruddannelsen, dejligt det er overstået.
 
Jesper tager opdrætter uddannelsen her sidst i februar, nu er har jeg jo også fået ham til at stille en af pigerne. Det er ikke nemt at gå med to på en gang i en udstillingsring. Og han gør det godt sammen med Bella.
 
 
Vi har måttet træffe en meget svær beslutning, men gør det for Woody's skyld. Vi har valgt at sætte Woody på foder, da han er meget påvirket når der er løbetider her i huset.
 
Vi ønsker Woody held og lykke i det forhåbentlige nye hjem, elsker dig din dejlige chokolade bamse.
Madsen's Elvira Madigan var til udstilling i weekenden og det gik rigtigt godt, hun blev BIR Junior, BIG Junior (altså bedste junior i gruppe 2).
 
 
 
Den 12 april var Madsen's Dustin Hoffman til sin første udstilling i Varberg, og det gik rigtigt godt.
Han fik excellent, CK, Bedste han 1, Cert og til sidst BIM. Tak til AnnLouise Svensson og Vanja Söderberg for at i udstiller ham, er så stolt af min Morris dreng.
Foto: venligst udlånt af Vanja Söderberg og Annlouise Svensson.
 
Madsen's Dustin Hoffman aka Morris.
 
 
 
 
Fjellalunda's Woody blev Årets Han 2, i Dansk/Svensk Gårdhundeklub. Det kom som en meget store overraskelse, det havde jeg slet ikke tænkt på kunne være muligt eller tænkt tanken overhovedet. Men hvor er det fedt, at han fik den titel også min dejlige lille Chokoladebamse. Det fik han på årets sidste udstilling, juleudstillingen i DSGK...
 
Fjellalunda's Woody er nu efter weekendens udstilling i Herning ny Dansk Champion, han fik CERT lørdag og søndag.
Lørdag blev han tilmed 2 bedste han, han fik Excellent med CK og vinder af Åbenklasse hanner.
Søndag fik han Excellent med CK, 1 vinder af åbenklasse, 1 bedste han med CERT, og ny Dansk Champion og Dansk Vinder 2014. 2 titler på en dag, det må man sige at være mere end godkendt. Er stolt af Woody, han er en rigtig god dreng. Han spiller ikke med musklerne overfor de andre hanner eller noget, han har et super temperament.
 
Har dette vagt jeres interesse så kontakt mig gerne, på telefon:
+45 22 76 79 70 eller på: ringparken22@hotmail.com.
Så vil jeg svare hurtigst muligt...